J’Accuse psychiater drs. W.H.J. Mutsaers

FacebookTwitterGoogle+Share

J’Accuse psychiater drs. W.H.J. Mutsaers

Psychiater W.H.J. Mutsars uit Haren die mij opzettelijk waangestoord verklaard in opdracht Mol Justitie!
Psychiater W.H.J. Mutsars uit Haren die mij opzettelijk waangestoord verklaard in opdracht Mol Justitie!

Cruciaal is dat hij werd omgekocht om een negatief rapport over mij te schrijven. Zodat ik als gek werd neergezet en overheid op grond van zijn frauduleuze diagnose, al mijn stellingen en beschuldigingen kon negeren en een echt tintje geven.

Immers in Amerika was men in 2009 WEL op de hoogte van het cruciale feit dat onze drie kinderen NIET van mij waren, maar van drie verschillende vaders!

Dus mijn vrouw ernstig ziek en ik slechts zwaar getraumatiseerd door de foutieve diagnoses en Omerta/doofpot van iedereen om mij heen.

Zie voor alle andere psychiaters die ook opzettelijk mij psychiatriseerden in opdracht Mol/verrader binnen Justitie, verkrachter en grote vriend van verkrachter Jan van Beek(vader eerste kind) uit Utrecht, mijn uitgebreide Post Fraude door Psychiaters!

Psychiater W.H.J. Mutsaers uit Haren

in opdracht Amersfoortse. Liegt en fraudeert in abnormaal negatief rapport door verklaringen Hans Smedema compleet te verdraaien en vervalsen! Aangifte gedaan bij politie en aangeklaagd Medische Tuchtcollege Groningen! Zijn gewetenloze karaktermoord in de diagnose staat ook totaal haaks op dat van UMCG wat van TWEE psychiaters(Bruggeman & Luttikhuizen) kwam en meerdere testen en gesprekken met weer anderen! Ook Oostveen gaf afwijkende relatief normale diagnose zonder karaktermoord. Kortom regelrechte FRAUDE door deze corrupte psychiater! Hij zou wel eens omgekocht kunnen zijn of wou Amersfoortse op het verkeerde been zetten om uitkering zeker te stellen? Koninklijk huis en KCOM hebben GROOT belang bij geestelijk gestoord verklaren van Hans Smedema! Melding bevestiging waar zijn door Klazien maakte ook deze psychiater niet uit bij zijn opzettelijke foute diagnose hieronder. Daarachter mijn korte reactie naar Amersfoortse! Opzettelijke foute diagnose!

Het is ook in flagrante tegenspraak met het vlak daarvoor gemaakte rapport door arbeidsdeskundige van Dijk in opdracht Amersfoortse verzekeringen: